Skip to content

Uitbreiding in LMS 5: module Management Informatie

DTHS lanceert in de 2e helft van 2021 de geheel op LMS 5 toegesneden grafische Management informatie Module (MiM). De basis module geeft pathologie laboratoria inzicht in de productiecijfers.

Vanuit verrijkte data de patholoog beter te ondersteunen bij het doen van de diagnostiek door de workflow zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen en potentieel de relatie kunnen leggen tussen medisch georiënteerde data en procesdata, zijn uitbreidingen die op de roadmap staan.

Met het analyseren van historische data wordt gezocht naar logische combinaties die de basis vormen voor het verrijken van data. Door slim om te gaan met die verrijkte data is het mogelijk predictief knelpunten aan te geven voor een efficiëntere workflow.

Deze data science module wordt daarvoor geïntegreerd met LMS 5 en kan direct vanuit verrijkte data de operationele processen optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het prioriteren van werklijst(en), een voorstel doen voor aanvullende kleuringen op basis van gekozen criteria of dashboards en online management informatie over productievoorraad.

Wilt u informatie over de Management informatie Module (MiM) in LMS 5, neem dan contact met ons op via de servicedesk, bereikbaar via 030-6569777 of via Servicedesk.HealthcareNL@telekom-healthcare.com.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws

HagaZiekenhuis live met LMS5

Deutsche Telekom Healthcare Solutions (DTHS) en de afdeling Pathologie van het HagaZiekenhuis realiseerden samen een succesvolle implementatie van het Softwareprogramma LMS5. DTHS ontwikkelde dit Laboratorium

Lees meer »