Skip to content

Over ons

Over Deutsche Telekom Healthcare Nederland

Deutsche Telekom Healthcare Solutions Netherlands B.V. levert op de Nederlandse en – in toenemende mate – de internationale zorgmarkt (België, Polen, Zwitserland, Nederlandse Antillen) producten, diensten en consultancy voor de pathologie, de landelijke Geboortezorg (Perined) en de Ambulancezorg. Voor de pathologie is Deutsche Telekom Healthcare leverancier van zeer geavanceerde pathologie informatiesystemen. Dit doen wij met een team dat een uitgebreid track record heeft binnen deze domeinen. Deutsche Telekom Healthcare is onderdeel van de Deutsche Telekom Groep.

Deutsche Telekom Healthcare is al 40 jaar een thought leader in het domein van de pathologie en kent de werkprocessen van laboratoria als geen ander. Vanuit deze  expertise zijn wij verantwoordelijk voor het design, ontwikkeling, implementatie en het beheer van het Laboratorium Informatie Management Systeem LMS 5. De ontwikkelaars en consultants van Deutsche Telekom Healthcare hebben een uitgebreid track record op het gebied van de integratie, conversie, overdracht, koppelen en beveiligen van pathologie data (medische onderzoeksresultaten, patiëntgegevens, factureringsinformatie e.d.) met alle belangrijke Ziekenhuis Informatie Systemen. Voor de integratie van randapparatuur werken wij met premium partners samen op basis van eenduidige afspraken.

ISO27001 en NEN7510 Certificering

Voor Deutsche Telekom Healthcare is de bescherming van de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie, zowel in de eigen bedrijfsvoering als in die van de klant, van het grootste belang. Deutsche Telekom Healthcare is gecertificeerd conform de normen ISO27001 (Informatiebeveiliging) en NEN7510 (Informatiebeveiliging in de Zorg) voor wat betreft het managementsysteem. Daarmee maakt Deutsche Telekom Healthcare voor de buitenwereld expliciet zichtbaar dat ook als onderdeel van ons DNA informatiebeveiliging altijd primaire aandacht krijgt binnen onze processen en procedures die conform de normen zijn afgestemd met onze klanten.

Het informatiebeveiligingsbeleid van Deutsche Telekom Healthcare is op aanvraag beschikbaar bij de Information Security Officer van Deutsche Telekom Healthcare. Stuur hiervoor een email naar kwaliteitsmanagement@telekom-healthcare.com.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in informatie of een persoonlijk adviesgesprek, dan staan ​​onze experts voor u klaar.