Skip to content

Healthcare Academy

De Healthcare Academy is hét trainingsinstituut met praktijkgerichte ICT-opleidingen voor pathologie laboratoria. Wij bieden basiscursussen en meerdaagse opleidingen voor iedereen die betrokken is bij de informatievoorziening binnen een pathologie laboratorium.

Opleidingsaanbod

De Healthcare Academy beschikt over drie soorten opleidingen: basiscursussen, trainingen voor gevorderden en masterclasses. Klanten kenmerken ons opleidingsaanbod als:
  • praktijkgericht en toegespitst op uw organisatie
  • lesmateriaal op basis van best practices van pathologie-laboratoria
  • professionele docenten uit het vakgebied
  • divers: van korte cursussen tot meerdaagse trainingen
  • op maat: in groepen of individueel, bij voorkeur in-company
  • brede scope: voor secretaresses, pathologen, managers, applicatiebeheerders, etc.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in informatie of een persoonlijk adviesgesprek, dan staan ​​onze experts voor u klaar.

Certificering

Na het succesvol afronden van een training bent u in het bezit van een certificaat. Bij modulaire opleidingen wordt iedere module afgesloten met een deelcertificaat. Na het afronden van alle modules ontvangt u het eindcertificaat.

ISO 15189

De trainingen en opleidingen van de Healthcare Academy sluiten aan op het opleidingsprogramma waar laboratoria met ISO 15189 Medische Laboratoria over moeten beschikken. Deutsche Telekom Healthcare, de drijvende kracht achter de Healthcare Academy, is zelf ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerd.

Opleidingen

Een greep uit de opleidingen die door de Healthcare Academy verzorgt worden:
– Systeem beheer LMS basis en gevorderd
– LMS Tabellen en Rapporten
– Beheer Verdeelmodule

Wij sturen u graag onze Healthcare Academy flyer met een compleet en actueel overzicht van het opleidingsprogramma. U kunt hiervoor onderstaand aanvraagformulier gebruiken.

Vragen en aanmelden

Heeft u vragen over ons opleidingsprogramma, wilt u advies op maat of wilt u zich direct aanmelden? Neem dan contact met ons op.