Skip to content

DTHS lanceert de Management informatie Module (MiM)

DTHS lanceert de geheel op LMS 5 toegesneden Management informatie Module (MiM). Deze module geeft pathologie laboratoria inzicht in de productiecijfers.

De komende periode wordt er verder op doorontwikkeld waarbij er tevens een relatie gelegd gaat worden tussen medisch georiënteerde data en procesdata.

En die relatie maakt de data verrijking mogelijk, door het analyseren van historische data wordt gezocht naar logische combinaties die de basis vormen voor het verrijken van data. Door slim om te gaan met die verrijkte data is het mogelijk predictief knelpunten aan te geven voor een efficiëntere workflow.

Deze data science module wordt daarvoor geïntegreerd met LMS 5 en kan met verrijkte data de operationele processen optimaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het prioriteren van werklijst(en), een voorstel doen voor aanvullende technieken, voorstel voor het bijstellen van protocollen voor aanvullende technieken, dashboards en online management informatie over productie en voorraad.

Wilt u informatie over de Management informatie Module (MiM) in LMS 5, neem dan contact met ons op via de servicedesk, bereikbaar via 030-6569777 of via Servicedesk.HealthcareNL@telekom-healthcare.com.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws