Skip to content

Gegevensbescherming

Dank u voor het bezoeken van deze website. Deutsche Telekom Healthcare Netherlands B.V. (Deutsche Telekom Healthcare) hecht groot belang aan de beveiliging van gegevens en gegevensbescherming. Het beschermen van persoonlijke gegevens is een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur en ingebouwd in onze diensten en producten. Wij respecteren de veiligheid van uw persoonlijke gegevens. Dat is de reden waarom DTHS continu werkt aan het verbeteren van veiligheidsmaatregelen om u en uw privacy te beschermen.

Deze verklaring aangaande gegevensbescherming legt uit wat voor soort informatie we opslaan wanneer u onze website bezoekt, en hoe we die informatie gebruiken. Deze verklaring is niet van toepassing op websites van bedrijven die geen deel uitmaken van DTHS, maar die wel een link bieden naar deze en/of een andere DTHS website.

DTHS maakt voor haar website gebruik van de middelen die Deutsche Telekom als moederbedrijf biedt.

Deutsche Telekom beschrijft in Deutsche Telekom Privacy Policy op welke wijze wij omgaan met  het overige gebruik van uw gegevens.

Indien u wilt weten welke persoonlijke gegevens gebruikt worden, kunt u dit aanvragen door een mail te sturen naar: Privacy_NL@telekom-healthcare.com.

Mocht u mailingen en/of nieuwsbrieven van DTHS ontvangen dan kunt u zich altijd uitschrijven middels het sturen van een mail naar info_healthcareNL@telekom-healthcare.com, waarna u van ons geen mailingen en/of nieuwsbrieven zult ontvangen. In onze mailingen en/of nieuwsbrieven wordt deze optie ook altijd geboden.

Veiligheid

Om uw persoonlijke gegevens, door ons opgeslagen, tegen ongeoorloofde toegang en misbruik te beschermen, hebben we uitgebreide, state-of-the-art technische en organisatorische maatregelen geïmplementeerd onder andere op basis van ISO27001 en NEN7510.

Contacten

Gelieve alle vragen, suggesties of specifieke verzoeken om uw gegevens te wijzigen, te bevriezen of te verwijderen te sturen naar Deutsche Telekom Healthcare Solutions Nederland B.V.

T.a.v. Functionaris Gegevensbescherming
Regulierenring 2
3981 LB Bunnik
Nederland
E-mail: Privacy_NL@telekom-healthcare.com

We gebruiken cookies om geanonimiseerde statistische gegevens te verzamelen om de websitefunctie te optimaliseren en zo uw gebruikerservaring te verbeteren. Gelieve akkoord te gaan met het gebruik van cookies. Raadpleeg ons privacy beleid voor meer informatie.