Skip to content

Pathologie Laurentius klaar voor de toekomst met LMS 5


Pathologie Laurentius heeft recent het innovatieve LMS 5 in productie genomen na een intensief implementatietraject. Door gebruik te maken van dit state of the art laboratorium management informatiesysteem is Laurentius ook voorbereid op regionale samenwerkingen.

LMS 5 is een Laboratorium Informatie Management Systeem (LIMS) voor de pathologie dat de complete workflow op een laboratorium ondersteunt. Het combineert ondersteuning van de fysieke workflow (track & trace) met een vloeiende logistiek in het laboratorium (Verdeelmodule) en helpt de patholoog om ook met behulp van de Verdeelmodule om op efficiënte wijze de diagnostische resultaten vast te leggen. In combinatie met een uitstekende integratie van de digitale pathologie krijgt het laboratorium een krachtig, innovatief en toekomstbestendig LIMS dat ook voorbereid is op regionale samenwerkingen.
De mogelijkheden die LMS 5 biedt, sluiten aan op de huidige en toekomstige behoeften gebaseerd op de strategie van het pathologie laboratorium.

Michel Geelen, manager laboratorium Laurentius: ”Voor ons is het belangrijk om te werken met een systeem dat ook het regionaal (digitaal) werken kan (blijven) ondersteunen. Over LMS waren we al tevreden, nu kunnen we ook door middel van deelname in de Innovation Board de specifieke behoefte vanuit de Limburgse regio meenemen in de doorontwikkeling van LMS 5.”

Renna Plukker, CEO Deutsche Telekom Healthcare: “Tijdens de implementatie van Pathologie Laurentius hebben we onze verbeterde implementatiewerkwijze nog verder verfijnt met de verschillende werkgroepen (ICT, laboratoria, pathologen) en de positieve resultaten hiervan onder meer in de samenwerking met elkaar mogen ervaren.”

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws

Meet Our Experts

Samen met het Erasmus Medisch Centrum en G2Speech heeft Deutsche Telekom Healthcare Solutions (DTHS) op woensdag 10 mei opnieuw het jaarlijkse evenement Meet Our Experts

Lees meer »