Skip to content

Deutsche Telekom Healthcare Solutions faciliteert digitale ketensamenwerking in de pathologie

Deutsche Telekom Healthcare Solutions lanceert met haar LMS iX5 Engagement Hub software een oplossing waarmee pathologielaboratoria een belangrijk stap vooruit zetten op het gebied van digitale ketensamenwerking.

De uitwisseling van gegevens tussen pathologielaboratoria – nodig voor de samenwerking – kent vele uitdagingen. Lokale verschillen in werkwijzen en informatieverwerking leiden tot arbeidsintensieve, tijdrovende processen met veel manuele handelingen en kans op menselijke fouten.

Met de nieuwe LMS iX5 software (waarbij iX staat voor Intelligent Exchange) van Deutsche Telekom Healthcare Solutions wordt een volledige, end-to-end digitale ketensamenwerking tussen de laboratoria ondersteund. De uitwisseling van gegevens in de keten wordt volledig geautomatiseerd, ongeacht de aard van de samenwerking (bijvoorbeeld deelspecialisatie, second opinion, verdeling van werklast), de workflow van het laboratorium of de workflow van het collega-laboratorium.

Door gestandaardiseerde gegevensuitwisseling toe te passen wordt de samenwerking tussen de pathologielaboratoria veiliger, sneller en efficiënter.

LMS iX5 Engagement Hub is volgens de nieuwste technologische inzichten ontwikkeld en voldoet volledig aan geldende wet -en regelgeving zoals de AVG, Wegiz en de NEN 7510.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws