Skip to content

HagaZiekenhuis live met LMS5

Deutsche Telekom Healthcare Solutions (DTHS) en de afdeling Pathologie van het HagaZiekenhuis realiseerden samen een succesvolle implementatie van het Softwareprogramma LMS5. DTHS ontwikkelde dit Laboratorium Management Systeem speciaal voor de digitalisering van pathologische diagnostisch onderzoek.

Haga unithoofd Emma van Gorkum van de afdeling Pathologie: “Wij kijken terug op een succesvolle samenwerking met DTHS om deze belangrijke stap in de digitalisering van pathologisch onderzoek te kunnen zetten. ”

LMS 5 ondersteunt het gehele pathologieproces, van het aanvragen van analyses tot het terugkoppelen van uitslagen. Door het digitaliseren van de werkprocessen kan LMS 5 laboratoriummedewerkers tijd besparen en taken sneller laten verlopen. Daarnaast verhoogt het de diagnostische nauwkeurigheid.  Met LMS 5 hebben pathologen alle relevante informatie over een patiënt op één plek beschikbaar. Dat draagt bij aan een betere diagnoses.

DTHS is trots op de implementatie en de samenwerking met de afdeling Pathologie van het HagaZiekenhuis, die bijdroeg aan dit succes. “We zetten ons daarom ook in op een succesvolle voortzetting van onze samenwerking, met als doel de kwaliteit van zorg voortdurend beter te maken.”

 

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws