Skip to content

Pathologie Zuyderland is onlangs succesvol overgegaan op LMS 5

Pathologie Zuyderland is onlangs succesvol overgegaan op LMS 5. Ondanks een kleine vertraging door Corona hebben zowel de medewerkers van het laboratorium (pathologen, analisten, secretariaat, key-users, management) als de leden van het implementatieteam van DTHS de datamigratie en de implementatie in een uitstekende samenwerking volbracht.

“Ik heb inmiddels al veel informatie in LMS 5 opgezocht en ervaar dat als prettig en vlot”, aldus Kees Machielsen, manager Pathologie. “De kennis en kunde van het team en de gedegen voorbereiding heeft geresulteerd in een eenvoudige en vlotte livegang. Voor pathologie Zuyderland betekent de overstap naar LMS 5 dat we nu werken met een op de toekomst gericht LIS – inclusief het digitaal kunnen gaan werken – en deze mogelijkheden kunnen op termijn ook bij regionale ontwikkelingen ingezet en benut worden.”

Renna Plukker, CEO Deutsche Telekom Healthcare: “Pathologie Zuyderland heeft in een relatief korte periode besloten om van UDPS/LIMES over te stappen op LMS 5 omdat dit aansluit bij hun strategie. Dit bevestigt voor DTHS nogmaals dat we de juiste koers varen. Het is belangrijk om de lokale en regionale ontwikkelingen te volgen en te zorgen dat LMS 5 het regionaal (digitaal) werken kan (blijven) ondersteunen. Nu kunnen we ook de specifieke behoefte vanuit de Limburgse regio meenemen in de doorontwikkeling van LMS 5.”

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws