Skip to content

Pathologie Laurentius kiest voor LMS 5 van Deutsche Telekom Healthcare

Ook het Laurentius Ziekenhuis te Roermond kiest voor LMS 5 van Deutsche Telekom Healthcare ter ondersteuning van het pathologie laboratorium.

LMS 5 is (als opvolger van LMS POEMA) een toekomstbestendig pathologie management informatie systeem dat de complete workflow op een lab ondersteunt met een volwaardige integratie van de digitale pathologie.

Frank Soons, Manager I & A Laurentius Ziekenhuis: “Het pathologie laboratorium werkt nu met UDPS en LMS als complementair systeem. Wij wilden vroegtijdig inspelen op het feit dat UDPS (het huidige verslagleggingssysteem) end of life is verklaard. Onze ervaringen met Deutsche Telekom Healthcare zijn altijd goed. Door over te stappen op LMS 5 is de impact voor ons overzienbaar én beschikken wij toch over een oplossing die aansluit bij onze wensen, ook op de langere termijn.”

Renna Plukker, CEO Deutsche Telekom Healthcare, is enorm trots dat na Zuyderland nu ook het Laurentius ziekenhuis kiest voor LMS 5. Hoe meer pathologielaboratoria gebruik maken van onze oplossing, hoe naadlozer wij kunnen blijven aansluiten bij de verschillende (toekomstige) behoeften binnen de laboratoria en win-win voor alle betrokken partijen.”

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws

MEET OUR EXPERTS!

Save-the-date! Deutsche Telekom Healthcare organiseert het pathologie LMS-evenement MEET OUR EXPERTS ! Neem een kijkje achter de schermen en maak kennis met het LMS-team. Een

Lees meer »