Skip to content

Ziekenhuis Treant succesvol live met LMS5

Ziekenhuis Treant heeft deze maand met succes de overstap gemaakt naar LMS5. Deze vernieuwing is een belangrijke stap in de optimalisatie van de laboratoriumprocessen van de afdeling pathologie. Door de integratie van LMS5 kan het ziekenhuis nu profiteren van geavanceerde functies en mogelijkheden, wat bijdraagt aan een efficiëntere werking en resultaten van topkwaliteit.

De implementatie van het systeem was een zorgvuldige onderneming, maar heeft met succes geleid tot een soepele transitie naar dit geavanceerde laboratorium management systeem.

DTHS is dankbaar voor de samenwerking met Ziekenhuis Treant en kijkt uit naar verdere innovaties in de toekomst. We blijven toegewijd aan het bevorderen van technologische vooruitgang op het gebied van laboratorium informatiesystemen voor de pathologie.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws

HagaZiekenhuis live met LMS5

Deutsche Telekom Healthcare Solutions (DTHS) en de afdeling Pathologie van het HagaZiekenhuis realiseerden samen een succesvolle implementatie van het Softwareprogramma LMS5. DTHS ontwikkelde dit Laboratorium

Lees meer »