Skip to content

Geboortezorg

In opdracht van Stichting Perined verwerkt Deutsche Telekom Healthcare in de Perinatale Registratie Nederland de gegevens over geboortezorg. Deze informatie wordt aangeleverd door verloskundigen, gynaecologen en neonatologen. Doel van Stichting Perined is om de kwaliteit van de perinatale zorgverlening in Nederland te vergroten door samen te kijken hoe het beter kan.

De  registratie bevat gegevens over de geleverde zorg aan de moeder, tijdens en kort na de zwangerschap en ook over kinderen indien deze worden opgenomen, tot 28 dagen na de geboorte.

Deutsche Telekom Healthcare verzorgt de technische verwerking van de gegevens. Veel vragen en antwoorden over invoer en aanlevering zijn in de Kennisbank opgenomen. Staat uw vraag daar niet bij dan kunt u deze stellen via support.registraties@telekom-healthcare.com. Inhoudelijke vragen kunnen aan Stichting Perined gesteld worden via info@perined.nl.

Specifieke informatie over het aanleveren van gegevens en/of het gebruik van de data vindt u op https://www.perined.nl/onderwerpen/registratie/registratie1.

Meer weten over onze expertise op het gebied van het ontwikkelen en verzamelen van registraties? Neem dan contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in informatie of een persoonlijk adviesgesprek, dan staan ​​onze experts voor u klaar.