Skip to content

Eerste Deutsche Telekom Healthcare Academy Certificaat

Onlangs heeft Doreth de Jong, als allereerste deelnemer van de DT Academy, het certificaat behaald voor het Advanced Program. Het certificaat werd persoonlijk overhandigd door Renna Plukker, CEO van Deutsche Telekom Healthcare. Doreth heeft van het Advanced Program de modules De rol van PCP’er en Effectief gebruik van U-scripts succesvol doorlopen.

De trainingen binnen het Advanced Program zijn speciaal ontwikkeld om ICT-systemen binnen de pathologie-laboratoria optimaal te benutten.

Met de certificering toont de deelnemer aan op de hoogte te zijn van alles wat er van een PALGA-contactpersoon (PCP’er) verlangd wordt over het programma U-DPS en weet iedere deelnemer wat het dagelijkse systeembeheer voor een PCP’er inhoud. Doreth toont hiermee aan dat zij het werken met U-scripts beheert en weet hoe zij, op een efficiënte wijze, managementrapportages kan samenstellen. Om de opgedane kennis optimaal te benutten, ontvangt iedere deelnemer uitgebreide documentatie die als naslag kan worden gebruikt. Wij feliciteren Doreth van harte met het behalen van het certificaat.

Volgens Doreth de Jong van het Jeroen Bosch Ziekenhuis: ”Na het volgen van de PCP training heb ik inzicht gekregen hoe ik niet alleen efficiënter en effectiever kan werken, maar ook hoe ik mijn eigen organisatie kan ondersteunen en faciliteren volgens de PALGA richtlijnen. Deze training is echt een aanrader voor elke PCP’er.”

Deutsche Telekom Healthcare Academy is hét trainingsinstituut met praktijkgerichte ICT-opleidingen voor Nederlandse pathologie-laboratoria. De trainingen en opleidingen van de Healthcare Academy sluiten aan op het opleidingsprogramma waar laboratoria met ISO 15189 Medische Laboratoria over moeten beschikken. Meer weten over informatiserings- en automatiseringsprocessen binnen uw organisatie en wilt u deze ook verbeteren? Wij bieden basiscursussen en meerdaagse opleidingen voor iedereen die betrokken is bij de informatievoorziening binnen een pathologisch laboratorium. Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws