Skip to content

LMS 5 gaat live bij OLVG Lab BV

Op maandag 5 september 2022 is op de afdeling pathologie van OLVG Lab BV (locatie Amsterdam) LMS 5 van DTHS live gegaan.

LMS 5 is een innovatief en krachtig laboratorium informatie systeem om de processen binnen de afdeling pathologie van OLVG Lab te ondersteunen en de efficiëntie te vergroten. LMS 5 bouwt voort op de beproefde oplossing LMS Pathologie, is volledig geïntegreerd (mede in combinatie met digitale pathologie) en ondersteunt alle belangrijke aspecten van de werkprocessen van de pathologie. Na een succesvol implementatietraject, waarbij de systemen UDPS en Limes werden uitgefaseerd en alle gegevensarchieven zijn overgenomen naar het nieuwe systeem, werkt het laboratorium nu met het state-of-the-art laboratorium informatiesysteem LMS 5.

DTHS bedankt alle betrokkenen van OLVG Lab voor de prettige samenwerking tijdens het hele project!

Over OLVG Lab

OLVG Lab BV (100% dochter van ziekenhuis OLVG) levert binnen de regio Groot-Amsterdam innovatieve en doelmatige integrale laboratoriumdiagnostiek in de volle breedte (klinische chemie, medische microbiologie en pathologie), in combinatie met deskundige en laagdrempelige consultatie en met een hoog serviceniveau, zodat medisch professionals de patiënt tijdig de beste zorg kunnen leveren. https://olvglab.nl/

 

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws