Skip to content

Deutsche Telekom Healthcare benoemt Dianne Seesink en Hans Jan Pijbes als Co-CEO bestuur

Deutsche Telekom Healthcare (DTHS) heeft per 1 mei Dianne Seesink (1966) en Hans Jan Pijbes (1963) benoemd tot Managing Directors. Er is gekozen voor een Co-CEO bestuur gegeven de complexiteit en ICT uitdagingen binnen de sterk veranderende zorgmarkt waarop DTHS al 40 jaar acteert binnen het pathologie domein.
Dianne is sinds 2019 verbonden aan DTHS als CTO-COO en heeft diepgaande expertise op het snijvlak van ICT en pathologie opgedaan bij ziekenhuizen en laboratoria. Hans Jan is sinds 2018 bij DTHS als CCO en heeft ruime (internationale) management en ICT business development expertise opgedaan bij Canon, KPN en Atos.
DTHS maakt momenteel een sterke groei door op de markt voor pathologie, gekoppeld aan het feit dat DTHS een innovatie programma heeft gelanceerd met substantiële technologie investeringen in geavanceerde laboratorium management systemen. Hiermee speelt DTHS in op de sterke vraag naar digitale transformatie binnen de gezondheidszorg die wordt geïnitieerd door verschillende vormen van diagnostische samenwerking tussen de zorginstellingen en (pathologie) laboratoria.
Het recente klantenevenement “Meet Our Experts!” dat op dinsdag 10 mei wordt gehouden door DTHS is daarbij een goed voorbeeld hoe domein specifieke ICT kennis gekoppeld kan worden aan de diagnostiek strategie van een pathologie laboratorium, gericht op de toekomst van de zorg in Nederland.
Over Deutsche Telekom Healthcare
Deutsche Telekom Healthcare Solutions Netherlands B.V. levert op de Nederlandse en de internationale zorgmarkt producten, diensten en consultancy voor de pathologie, de geboortezorg en de ambulancezorg. Voor de pathologie is Deutsche Telekom Healthcare leverancier van zeer geavanceerde pathologie informatiesystemen. Dit doen wij met een team dat specifieke domein kennis heeft in combinatie met een uitgebreid track record. Deutsche Telekom Healthcare is onderdeel van de Deutsche Telekom Groep. Meer informatie: www.telekom-healthcare.nl

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws

Spaarne Gasthuis kiest LMS POEMA

Het Pathologie laboratorium van het Spaarne Gasthuis heeft gekozen voor LMS POEMA van Deutsche Telekom Healthcare als laboratorium management informatie systeem. Hiermee wordt het laboratorium

Lees meer »